Tuesday, December 23, 2008

Χριστουγεννάτικο Άσυλο

Σύντροφε και συντρόφισσα,

Χάνουμε την μάχη.

Ο επάρατος καπιταλισμός, ο Μέσος Πολίτης (δεν θα το βρώ το σπίτι του κάποτε;), ο κυνο-βουλευτικός ΚουΚουΕφόρος, οι Ξώφαλτσοι χειροπαλιδρομούντες με το αριστερό, οι Γκαλοπατζήδες της TV μας γκαλουπώνουν στην οικοδομή του Συστήματος σαν την γυναίκα του πρωτομάστορα, οι περήφανοι Νοικοκυραίοι έχουν προγραμματιστεί και κάνουν προσυγκεντρώσεις στις αγορές και περιφρουρούν σύσσωμοι τις βιτρίνες μεταμφιεσμένοι σε υποψήφιοι αγοραστές και οι γυναίκες τους μαμαλακίζονται προσπαθώντας να φτιάξουν χειλοπίπες.

Έχουν μπεί στο Χριστουγεννιάτικο Άσυλό τους σύντροφε και άντε να τους βγάλεις από κεί.
Η άχνη από τους κουραμπιέδες τους, σβήνει τις φωτιές των μολότωφ μας.
Μας επιτίθενται με κουραμπιέδες μελωμένους για να κολλάμε στον δρόμο και να μας συλλαμβάνουν ισχυριζόμενοι στον Άννα-κριτή ότι μας πιάσαν με το χέρι μες το μέλι.
Τα συνθήματά μας καλύπτονται από τα φάλτσα κάλαντα των γενίτσαρων που αμολάει το Σύστημα στους δρόμους από τα χαράματα - ίδια ώρα είχανε βγάλει και τα τάνκς αν θυμάσαι.

Μας έχουν μπερδέψει σύντροφοι και μας αλλάζουν τις ορολογίες της επανάστασης για να μην μπορούμε να συννενοηθούμε μεταξύ μας.
Βαφτίζουν ένα τρακάρισμα - εξέγερση, μια σφαλιάρα - προπυλαια-κισμό, το κάπνισμα - χρήση χημικών, μια συζήτηση - talk show, τον επιτάφιο - σιωπηλή διαμαρτυρία.

Το ΛΑΟΣ έμαθα ότι προτείνει, τους μεγάλους νοικοκυραίους, αφοσιωμένους στο καθήκον, θα τους θάβουν πια αφού τους περιφέρουν επί τριήμερον μυρωμένους, με τον σεμεδοφόρο καναπέ τους σε κιλίβαντα πυροβόλου όπλου, με το παράσημο του Ανώτατου Παράσημου Βλήματος καρφιτσωμένο στο στήθος.

Το θείον βρέφος, όλο το κλέβουν κι όλο ξαναεμφανίζεται το σκασμένο - κάποιοι ήδη μιλούν για θαύμα. Είναι τόσο πεισματάρικο το βλαμμένο που θέλει σώνει και καλά να γεννηθεί - συμβολίζοντας την ανάκαμψη των αγορών. Ο Πάκης, ως άλλος Ιωάννης ο Βαπτιστής, έχει περιφρουρήσει το δέντρο με ΜΑΤ και έχει επιτάξει το Ιασώ σχεδιάζοντας σικέ γέννηση Μεσσία. Η Νέα Δημοκρατία έχοντας πιάσει τον σφυγμό του κόσμου - πολύ σφιχτά είναι η αλήθεια, εξ ου και η ασφυξία - σχεδιάζει την Δευτέρα Παρουσία ώστε να αντιστρέψει το κλίμα που έφαγαν τόσοι και τόσοι γάιδαροι.

Όλα γίνονται συντρόφιμε για την Παράσταση Φρίκης.

Μετά, σχεδιάζουν να αλλάξει ο χρόνος και να φύγει ο δίσεκτος, και να έχουμε άλλα πανηγύρια τότε, και όποιον ξεφύγει από τον εορταστικό κλοιό, του την έχουν φυλαγμένη με τα Φώτα.

Είναι πονηροί καιροί αυτοί συντρόφιμε και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 114.

Εύχομαι περαστικά στον σύντροφο Michael Jackson, υπομονή στον ψυχοθεραπευτή του Βορίδη, και την αλληλεγγύη μου στον σύντροφο Πρετεντέρη - θα βρεθεί θεραπεία και για σένα σύντροφε Γιάννη.

Χρόνια Θολά και Ευτυχεσμένα.

Zardiniera Rossa!!

No comments: